Crematorium Tilburg e.o.

Een sfeervolle plek om afscheid te nemen en te herinneren, dat wil Crematorium Tilburg voor u zijn. Voor iedereen, ongeacht culturele en religieuze achtergrond. U bent bij ons van harte welkom voor een crematie, begrafenis of andere herinnerbijeenkomst. Hiervoor hebben wij 5 prachtige locaties met ieder een eigen sfeer en grootte. Vier van deze locaties (Aula Atrium, Aula Aurora, Andante Café en Grand Café Ode) kunt u voor 2,5 uur reserveren. Deze tijd is vrij in te delen, u bepaalt zelf het verloop van de afscheidsdienst en condoleance. Locatie De Huiskamer kunt u voor 1 uur vastleggen.
Ter nagedachtenis aan uw dierbare bent u welkom in ons Afscheidspark met urnentuinen, strooivelden, urnenmuur en monumenten. Ook kunt u bij ons terecht voor gedenktekens, urnen en glasobjecten.

Crematorium Tilburg is lid van het Netwerk Sterven en Rouw Midden Brabant, een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van zorg en begeleiding rondom sterven, uitvaart en rouw. http://www.stervenenrouw.nl  

Adres
Karel Boddenweg 5
5044 EL
Tilburg

Telefoon
013 468 62 04

Website

E-mail

Rubriek
Crematoria

Crematorium Tilburg e.o.