Voor een passend afscheid

betrokken en professioneel ...

Het overkomt ons allemaal. Vroeg of laat moeten we afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is. Pijn, verdriet, verwarring misschien, terwijl er zoveel geregeld moet worden rondom het overlijden. Betrokken en professioneel ondersteunen wij u bij het nemen van afscheid en het vormgeven van de uitvaart. Vanaf de melding van het overlijden of het voorgesprek tot en met de uitvaartplechtigheid en de noodzakelijke nazorg kunt u op ons rekenen. Wij regelen en organiseren samen met u de begrafenis of crematie van uw naaste en zorgen ervoor dat u straks met een tevreden gevoel terug kunt kijken op deze zware dagen. Kijk verder op onze website voor inspiratie , ideeën en kosten .

Wij zijn werkzaam in Tilburg, Hilvarenbeek en omgeving, zoals in Goirle, Riel, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze-Rijen, Oisterwijk, Moergestel, Oirschot, Spoordonk, Loon op Zand, Alphen-Chaam, Lage Mierde, Diessen, Middelbeers en Dongen. 

 

            

Reacties van klanten

Wij kijken met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn man en onze vader. Francy Derix heeft onze wensen zo mooi vormgegeven. Het was heel prettig om met haar de afscheidsdienst voor te bereiden!

onze dienstverlening

Informatie vooraf

Het is altijd mogelijk om (ruim) voor een overlijden, een kosteloos en vrijblijvend voorgesprek te hebben. Dit kan het karakter hebben van een kennismaking. Maar het kan ook zijn dat u zoveel mogelijk vooraf al wilt regelen. Heeft u graag inzicht in wat de uitvaart zal gaan kosten, kijk dan hier of vraag om een ​​kostenbegroting op maat.

onze uitvaartbegeleidster

  • houdt het overzicht en geeft u de tijd om keuzes te maken
  • is betrokken en professioneel 
  • biedt veel ruimte voor zelfwerkzaamheid
  • heeft respect voor ieders inbreng en draagt ​​mogelijkheden aan
  • is vooraf duidelijk over kosten
  • is gedurende de hele periode uw vaste aanspreekpunt

Nazorg

Na de uitvaart hebben we nog een keer contact om samen terug te blikken, om te kijken hoe het met u gaat en om zaken te bespreken zoals het verloop van de zakelijke afwikkeling, de asbestemming of het graf. Indien u daar behoefte aan heeft, kunnen we doorverwijzen voor meer specifieke hulp. Met enige regelmaat organiseren we zelf activiteiten op het gebied van rouw of wijzen op activiteiten van anderen.

Onze uitvaartbegeleidsters

betrokken en professioneel