Een geliefde om
nooit te vergeten...

...verdient een afscheid
om nooit te vergeten

Dag en nacht bereikbaar

Overlijden melden:

+318 5744 1024

Kwaliteit gewaarborgd

Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit regelmatig te toetsen en verder te ontwikkelen.

Duurzaam ondernemen

Dat duurzaamheid bij uitvaarten nog geen vanzelfsprekendheid is, willen wij veranderen.

We voelen ons betrokken bij iedere familie. Het is voor ons vanzelfsprekend om elkaar op de hoogte te brengen van wensen en bijzonderheden, zowel in het contact met de familie als met de collega’s.
We zijn er niet alleen voor het regelen maar juist om de familie in de breedste zin van het woord te ondersteunen bij het creëren van een waardevol afscheid om nooit te vergeten.

Team Claassen Uitvaartzorg

Lees verder

Uitvaart regelen?

Moet u een uitvaart regelen voor een dierbare of wilt u alvast uw wensen vastleggen voor uw eigen uitvaart? Claassen Uitvaartzorg staat u bij met raad en daad.

Onze werkwijze

Voor de uitvaart

Claassen Uitvaartzorg weet wat er moet gebeuren voor de uitvaart en kan het overleg met nabestaanden in goede banen leiden.

De uitvaart

U kunt erop vertrouwen dat de uitvaart geheel naar uw wensen wordt verzorgd.

Na de uitvaart

Claassen Uitvaartzorg weet wat er moet gebeuren voor de uitvaart en kan het overleg met nabestaanden in goede banen leiden.

Foto: Danna van Daal

Uitvaart mogelijkheden

Claassen Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden rond een uitvaart. Of u nu een uitvaart moet regelen voor een dierbare of alvast uw eigen wensen wilt vastleggen. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en de zorg uit handen nemen. U kunt vertrouwen op goede begeleiding en een uitvaartverzorging die voldoet aan uw wensen.

Bekijk de mogelijkheden
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then