Bijzonder

Afscheid nemen

Bijzonder

Afscheid nemen

Van harte welkom in ons crematorium en uitvaartcentrum

Crematorium Ommeland en Stad ligt op steenworp afstand van de stad Groningen tussen de wijk Ter Borch in Eelderwolde en de A7 bij Hoogkerk. Onze dienstverlening is voor iedereen. Of u nu wel of niet lid bent van een vereniging of aangesloten bent bij een verzekeraar, u kunt altijd bij ons terecht.

Afscheid nemen is de meest ingrijpende en intieme emotie die we kennen. Wij vinden dat iedereen de tijd, ruimte en vrijheid moet krijgen voor het vormgeven van een afscheid zoals de overledene en de nabestaanden het willen. Wij hanteren daarom één tarief voor afscheidsceremonies. Dit betekent dat u kosteloos extra tijd mag reserveren. Bovendien is crematorium Ommeland en Stad zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren.

De mogelijkheden om op passende wijze afscheid te nemen zijn eindeloos bij crematorium Ommeland en Stad. We zijn flexibel en kunnen zowel kleine als grote gezelschappen goed bedienen. Samen bespreken we uw wensen en bekijken alle mogelijkheden. Of u nu voor de traditionele koffie met cake gaat, of een borrel met speciaalbier en bitterballen wilt of juist wijn met tapas of een compleet lunchbuffet: het is allemaal mogelijk.

Menu