Alma uitvaartzorg

Alma Uitvaartzorg is een kleine onderneming met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit 4 bevlogen uitvaartbegeleidsters; fijne vrouwen, die goed kunnen luisteren en u kunnen gidsen door uitvaartland.
U heeft te maken met 1 uitvaartbegeleidster vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart.

We bieden u persoonlijke en praktische ondersteuning na het overlijden. We kunnen u informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en we kennen regio het Gooi en omstreken op ons duimpje. Aan de hand van uw wensen stellen we met u het afscheid samen.

We kennen geen opslag op diensten en producten van derden en geen bonusregelingen. We zijn dus onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.

Alma Uitvaartzorg is gevestigd in Naarden-Vesting en heeft Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg en het Gooi als haar directe werkgebied. Alma Uitvaartzorg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. De afgelopen jaren op rij werd onze dienstverlening gemiddeld met een 9,8 beoordeeld.
 

Adres
Oostwalstraat 6
1411 RM
Naarden

Telefoon
035 691 07 43

GSM
06 53 25 20 67

Website

E-mail

Rubriek
Uitvaartbegeleiding

Alma uitvaartzorg
Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen BGNU Netwerk Uitvaartvernieuwers Stichting GreenLeave Stichting Keurmerk Uitvaartzorg SKU