Een modern en goed bereikbaar uitvaartcentrum

Het Bijnen uitvaartcentrum heeft een aparte ingang die bij aankomst duidelijk staat aangegeven. Het is onderdeel van ons hoofdkantoor. Voor het uitvaartcentrum is een ruime parkeerruimte. Er zijn meerdere rouw (opbaar) kamers, een mooi ingerichte ontvangstruimte voor condoleances en een prachtige aula, voorzien van audio en videotechniek, livestream behoort ook tot de mogelijkheid. Zo kunnen we tijdens het afscheid tekst, beeld en muziek combineren tot een waardige ceremonie. De familie kan in overleg rouwbezoeken afspreken, zodat op hetzelfde tijdstip nooit bezoeken voor meerdere families tegelijk plaatsvinden. Bovendien kunnen er 24 uur per dag bloemen in de bloemenkast geplaatst worden.

Adres

Wolfskamerweg 16
5262 SJ Vught
073 656 23 79

Stationsstraat
24 uurskamer

Naast dit uitvaartcentrum beschikt Bijnen ook over een 24-uurs kamer aan de Stationsstraat in Vught. Deze 24-uurskamer staat 24/7 ter beschikking van de nabestaanden. De familie kan met een eigen sleutel hun dierbare 24 uur per dag bezoeken.

Boswijk

In zorginstelling Boswijk bieden we een opbaarfaciliteit en een ontvangstkamer. Voor kleine groepen is de ontvangstkamer ook om te bouwen naar een faciliteit die geschikt is om een afscheidsceremonie te houden. Dit tot een maximum van 15 personen.

Kropholler

Het Kropholler gebouw is de voormalige Mariakerk in Vught. Deze locatie is tijdelijk. Met name in de coronaperiode wordt Kropholler veel gebruikt omdat het mogelijk is op deze locatie meer dan 100 bezoekers te ontvangen met het in acht nemen van 1,5 meter afstand. De voormalige kerk is stijlvol gedecoreerd met unieke verlichting en audiovisuele techniek.

Het Bijnen
uitvaart informatieplein

Op hetzelfde adres als het Bijnen uitvaartcentrum is het unieke informatieplein gerealiseerd. Alles wat met een uitvaart te maken heeft, vind je gepresenteerd in een prachtige showroom van 600m2. Het plein geeft inzicht in producten en diensten die Bijnen voor je kan regelen. Het uitvaartcentrum kan je bezoeken op afspraak op werkdagen en kantooruren. Elke dinsdag (met uitzondering van feestdagen) kun je zonder afspraak het informatieplein bezoeken van 9.30 tot 11.30 uur. Kan je niet doordeweeks dan kan ook worden afgesproken voor de zaterdagmorgen.

Activiteiten Vught