Stichting Wensambulance Limburg

Een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Momenten om van te genieten en die voor velen vanzelfsprekend lijken. Maar stel dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wensambulance Limburg voor je klaar.

Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek zijn, bedlegerig zijn of in hun laatste levensfase zitten. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. De stichting heeft drie ambulances; één speciaal voor kinderen ingerichte ambulance en twee voor volwassenen. We beschikken ook over een brancard met luchtbanden en een elektrische rolstoel, speciaal voor moeilijk begaanbare terreinen, zoals stranden bos.

Laatste nieuws

Herinneringen in West-Kappelle

17 August, 2023

Zaterdag 5 augustus zijn wij, Elise en Jack samen met Wensambulance Limburg vertrokken naar West-Kappelle, Zeeland. We wilden hier graag nog een dag naartoe, omdat we hier mooie herinneringen hebben..

[lees verder]

Een bijzondere donatie van wensvrager en familie

12 August, 2023

Een tijd geleden lieten we de laatste wens van Wiel in vervullinfg gaan tijdens een bezoek aan de Kasteeltuinen in Arcen. Wiel wilde graag iets terugdoen om anderen dezelfde kans te geven......

[lees verder]

Nieuwe telefoons in ontvangst genomen

12 August, 2023

Maandag 7 augustus mocht onze voorzitter Huub Gubbels, samen met wenscoördinator Nicole Claessens, maar liefst 5 nieuwe telefoons in ontvangst nemen.

[lees verder]

Hoofdgast op eigen jeu de boules toernooi

12 August, 2023

Voor Jan is Jeu de boules altijd een grote passie geweest. Voordat hij ziek werd. was Jan iedere week op de baan te vinden. Hij is ook de grondlegger van het Jeu de boules toernooi....

[lees verder]

Op bezoek bij de dolfijnen

5 August, 2023

Dolfijnen zien tuimelen.. een wens die de Wensambulance voor ons mam mogelijk maakte....

[lees verder]

Nog een keer op bezoek bij geliefde vriendin

5 August, 2023

Al lange tijd had ik het idee om mevrouw Linssen-Sijbers met de wensambulance mee te laten gaan naar een bestemming, die ze nog eenmaal graag wilde zien.

[lees verder]

Back To Top