top of page

Counseling
​

Tijdens het rouwproces kan het gebeuren dat je helemaal vastloopt, Je ziet het niet meer zitten en komt tot niets. een stap naar een psycholoog of een psychiater is erg groot en de drempel van een counselor is veel lager, Counseling of gesprekstherapie kan voor iedereen nuttig zijn die een steuntje nodig heeft in een moeilijke periode in zijn of haar leven. Samen met de counselor kijk je op verschillende manieren naar je leven  en  onderzoekt of er effectievere manieren te vinden zijn om met dingen om te gaan.

Gesprekstherapie, ook wel “counseling” genoemd, is in feite een levendige, menselijke en persoonlijke ervaring, die twee individuen met elkaar delen. Daarom is het een proces dat van beide partijen betrokkenheid vraagt, zowel in tijd als inspanning. Mijn doel is om de cliënt te helpen zijn eigen antwoorden te vinden en meer grip op zijn leven te laten krijgen.
​
Gesprekstherapie kan mensen helpen helderheid te scheppen in je gedachten en gevoelens, zodat je zelf beslissingen kunt nemen en eventueel belangrijke veranderingen kunt doorvoeren.

​

Naarst rouwcounselor, ben ik ook uitvaartlezer.

Voor meer informatie zie:

​

https://gerriesibels.wixsite.com/uitvaartspreker

​

​

bottom of page