BEGRAAFPARK HEILIG LAND

Wij zijn misschien wel het mooiste park van het land. Waarom? Omdat de natuur zich in alle pracht laat zien in een uniek en rijk bos. In een glooiend landschap dat op elke plek anders oogt en anders kleurt. Een bijna magisch decor voor een park met een bijzondere cultuurhistorische en religieuze ziel waar het erfgoed resoneert. Natuur, kunst en cultuur vloeien hier samen tot een plek voor rust en bezinning. Een plek waar je graag samenkomt en terugkeert. Aandacht, tijd en ruimte; dat is wat je hier vindt en voelt. Ons park is een natuurlijke rustplaats die verwondert en bezinning geeft. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht en respect is voor elk verhaal en ieders geschiedenis.

VEELGESTELDE VRAGEN

Meer

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Enkele veelgestelde vragen hebben wij hieronder al voor u beantwoord.

Ja dat is mogelijk, u kunt kiezen uit een verschillend aantal jaren. Bij grafvormen is de looptijd minimaal 20 jaar en bij asbestemmingen is dit 10 jaar, ingaande op moment van overlijden of 10 jaar na reservering.

Jazeker, u kunt zelf een mooie wandeling maken om te oriënteren. Wanneer u wilt weten of die plek beschikbaar is, dan helpen wij u graag verder. 

FOTOGALERIJ

Voor een sfeerimpressie van ons Begraafpark hebben wij een fotogalerij samengesteld.

MEER

ERVARINGEN