Uitvaartzorg van David

Wie is David

Van nabestaanden hoor ik “Je bent er als het nodig is en verder ben je op de achtergrond”.

In mijn bedrijfsnaam heb ik dat ook vormgegeven. Niet mijn achternaam, maar mijn voornaam. Zo kom ik binnen: als mijzelf, rustig en nabij. In het logo mijn silhouet; herkenbaar en tegelijk op de achtergrond. Dit alles met jarenlange ervaring. Ervaring van waaruit ik je kan inspireren. Met oog en ruimte voor jouw manier van leven en budget.

Uitvaarten begeleiden is een vak. Een vak waarvoor ervaring en vakkennis vereist is. Vakkennis die controleerbaar is. Daarom heb ik mij gecertificeerd
als register uitvaartverzorger (RU). Dit vraagt om het bezit van het vakdiploma, permanente educatie en bezit van het keurmerk.

Ik werk op uurbasis. Dus geen verborgen opslagen op producten of diensten. Na het eerste gesprek ontvang je van mij binnen 24 uur een transparante begroting van het aantal uren dat ik verwacht te werken en van alle kosten van derden zoals begraafplaats of crematorium.  

Adres
Maliebaan 80 A
3581 CW
Utrecht

Telefoon
030 320 12 33

Website

E-mail

Rubriek
Begrafenisondernemers / Uitvaartverzorging

Uitvaartzorg van David
Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen BGNU Netwerk Uitvaartvernieuwers Stichting Keurmerk Uitvaartzorg SKU